محکوم کردن توهین به پیامبر

با صلوات بر محمد و آل محمد.    کاربر گرامی از اینکه وبلاگ ما را عنایت فرمودید کمال تشکر را داریم
بسیج و ولایت مداری

شرکت در مسابقه وبلاگ نویسی

تاریخ : یکشنبه 91/8/21 | نویسنده : محمد و جواد قدرتی

شجره طیّبه


بسیج کلمه‏ای آشنا برای تک تک افراد این ملت است. آشنایی با بسیج، چون آشنایی انسان با کتاب، و انس با بسیج چون انس با دوستان و هم سالان است. عنوان بسیجی، از زیباترین، جامع‏ترین، پرارزش‏ترین و جذاب‏ترین اسم هاست. این نام مبارک، در بردارنده همه خوبی‏ها و زیبایی‏هاست. بر اثبات این مدعا همین بس که امام بسیجیان، خمینی بزرگ فرمود که رهبرش بسیجی سیزده ساله، افتخارش بسیجی بودن و دعای او محشور شدن با بسیجیان است. به راستی، بسیج شجره طیبه‏ای است که با خون مقدس هزاران بسیجی گمنام آبیاری و تنومند گشت واینک به پاس قدردانی از این همه شکوه، زیبایی، اخلاص، صفا و مجاهدت بر همه بسیجیان عزیز درود می‏فرستیم و به همه شان خدا قوّت می‏گوییم.


تاریخچه بسیج


بسیج قدمتی به اندازه تاریخ بشری دارد. همواره انسان‏های بسیجی با روحیه والایی که دارند، در همه تاریخ حضور داشته و به وظیفه خود عمل کرده‏اند. البته آنها تشکل رسمی نداشته‏اند، ولی همواره به طور غیررسمی در راه خدا گام برداشته و زیباترین بخش‏های تاریخ را آفریده‏اند. به تحقیق زیباترین قطعه‏های تاریخ، تاریخ پرشور و حماسه بسیجیان است. ندای دل‏نشین بسیجی، بر سراسر تاریخ طنین‏انداز شده و عطر مجاهدت، خداجویی و ارزش‏گرایی افشانده است.


بسیجیان نمونه، تنها در گذشته تاریخ و تحت عنوان یاران امامان معصوم علیهم‏السلام نبوده‏اند؛ بلکه امروزه ما درانقلاب و جنگ تحمیلی، نام بسیجیان نمونه‏ای چون شهید بهشتی، شهید چمران، شهید آوینی و... را در تاریخ ثبت کردیم و هم‏اکنون نیز میلیون‏ها بسیجی در ایران ادامه دهنده راه گذشتگان سرافراز خود و آماده جان‏فشانی در راه پیروزی نهضت جهانی امام بسیجیان، بقیة اللّه‏الاعظم علیه‏السلام هستند.


معنای بسیج


بسیج یعنی آمادگی نیروهای مردمی داوطلب که با بهره‏گیری از امکانات و تجهیزات ملی، حرکت جمعی خود را به طور سازمان یافته برای حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی به وجود می‏آورند. بسیج در دهه‏های اخیر بیشتر به مفهوم مردم به کار برده شده و به حرکت خودجوش و داوطلبانه مردمی گفته شده است. به طور کلی بسیج به حرکتی اطلاق می‏شود که در آن هدف و مقصد معیّنی مورد نظر باشد؛ افراد در راستای این اهداف سازماندهی شوند؛ در راه منفعت عام و ملی قدم بردارند و از گروه‏گرایی بپرهیزند؛ و متناسب با شرایط و نیازها سازماندهی شوند.


فرمان بسیج مستضعفین


بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، ملت شجاع و از بند رسته ایران، با اتکال به خداوند متعال و با بهره‏گیری از استعدادهای بالقوه خود، با رهبری معمار انقلاب، سازندگی کشور را آغاز کرد. در این راستا یکی از خطراتی که انقلاب پویای اسلامی را تهدید می‏کرد، حمله نظامی بود. امام خمینی رحمه‏الله در پنجم آذرماه 1358، فرمان تشکیل بسیج را صادر کرد و به همه مردم فرمود: «باید همه قوایمان را جمع کنیم که کشور را نجات دهیم. باید اگر مسائلی که برایمان پیش می‏آید هر چند هم سخت باشد، تحمل کنیم... قوای خودتان را مجهز بکنید و تعلیمات نظامی پیدا کنید و به دوستانتان هم تعلیم دهید... همه جا باید این طور بشود که یک مملکتی که بیست میلیون جوان دارد، بعد از چند سال بیست میلیون تفنگدار و ارتش داشته باشد».


درخت سبز بسیج


بدون شک بسیج، سبزترین و تناورترین درخت انقلاب است که در میان دیگر درختان عظمت خاصی دارد. بدون وجود این درخت پرثمر، باغ انقلاب ثمری نخواهد داشت؛ چرا که این شجره طیبه است که به باغ انقلاب زیبایی بخشیده و آن را آبرومند ساخته است؛ درختی که طی سال‏ها و پس از پشت سرگذاشتن خزان‏های بسیار با باغبانی دل‏سوز این چنین به بار نشسته است. درخت سبز بسیج، تداعی‏گر عشق و ایمان در قلب‏های عاشقان است.


فلسفه بسیج


فلسفه تشکیل بسیج، تقویت، تحکیم و تحقق ارزش‏های اسلام است. بسیج تشکلی مردمی، کم‏هزینه، بی‏توقع و آماده به خدمت است که همواره در مسیر دفاع از انقلاب می‏باشد. بسیجیان، از بهترین فرزندان اسلام هستند که هر کدام به پاسداری از مرزهای عقیدتی، اخلاقی و جغرافیایی ایران و اسلام مشغول‏اند. فلسفه تشکیل بسیج، همان فلسفه بعثت پیامبران، یعنی اجرای فرمان‏ها و احکام الهی است. ثمره تحصیل در بسیج، این مدرسه جهاد اکبر و اصغر، رسیدن به افق کمال و بندگی است. درس‏ها و اهداف ارزشمند این مدرسه، برای آن جایگاه ممتازی را پدید آورده و دانش آموختگان آن را به گل‏های سرسبد جامعه مبدل ساخته است. در صدر بسیجیان عالم، پیامبران و امامان معصوم علیهم‏السلام هستند که نام سبز بسیج را درخشان‏تر و زیباتر کرده‏اند.


فرهنگ سبز بسیجی


بسیج، نهادی ارزشی است که می‏تواند نقش بسزایی در ایجاد زندگی سبز و سالم ایفا کند. فرهنگ بسیجی، از فرهنگ ناب اسلام محمدی صلی‏الله‏علیه‏و‏آله مایه گرفته، و حامل ارزش‏های قرآنی، اخلاقی و انسانی است. مقام معظم رهبری در جمع پاسداران لشکر 14 امام حسین علیه‏السلام فرمودند: «بسیج و سپاه در نظر عموم مردم جزء مظاهر اسلام و دین است. رفتارتان را با مردم طوری قرار دهید که مردم نسبت به دین و انقلاب احساس علاقه بیشتری پیدا کنند». رسالت بسیج، ساختن جامعه و ایجاد هویت اسلامی و انقلابی است. بسیج باید درصدد ایجاد فرهنگ سبز بسیجی در جامعه باشد.


فرهنگ بسیجی


مهم‏ترین مسئله زندگی هر انسان، فرهنگ حاکم بر زندگی اوست که آن را انتخاب کرده است. از این رو، فرهنگ مهم‏ترین مسئله حیات یک بسیجی است. چنین فرهنگ آگاهانه‏ای است که به بسیجی شور و نشاط و امید می‏بخشد و او را در میدان‏های زندگی پیروز می‏کند. فرهنگ بسیجی، فرهنگ آل محمد صلی‏الله‏علیه‏و‏آله و فرهنگ سرخ لاله‏های خونین تاریخ است. فرهنگ بسیج و بسیجی، عشق به خدا و فرهنگ غنی اسلام است که آکنده از تقوا، دین‏داری، دین‏باوری و دانایی است. فرهنگ بسیجی، فرهنگ مبارزه با فرهنگ منحط غرب است و فرهنگ لعن و نفرین بر آمریکا و اسرائیل است.


بسیج، پاسدار ارزش‏ها


ارزش همان عملی است که با زیبایی و قداست آراسته شده باشد. حفظ ارزش‏ها از آن نظر اهمیت دارد که بیانگر حیات و سلامت فرد و جامعه است. در فضای پرطراوت ارزش‏هاست که غنچه‏های استعداد افراد می‏شکفد و رشد و بالندگی خود را در بستر زندگی آغاز می‏کند. ارزش‏ها، آهنگ موزون و تصویر زیبای زندگی هستند که بسیجی بدون حاکمیت آن احساس مرگ و نیستی می‏کند. فرهنگ بسیجی، فرهنگ پاسداری از ارزش‏هاست.


بردباری بسیجی


نقش بسیج از آن نظر در حفظ ارزش‏ها مهم است که سرچشمه رویش و آرایش ارزش‏هاست و درک و رسیدن به ارزش‏ها، بهترین لذت روحی او به شمار می‏آید. هر بسیجی به طور فطری تشنه ارزش‏هاست، همانند تشنه‏ای که جوینده آب زلال و گوارا می‏باشد. بسیجی باید همواره بیدار و پاک و خالص باشد تا انوار ارزش‏ها همانند خورشید بر سینه پاکش بتابد.




تمامی مطالب این وبلاگ محفوظ می باشد و کپی برداری از آن با ذکر منبع بلامانع می باشد.

پیچک

center>